Samen maken we jouw huisstijl passend bij je bedrijf

De huisstijl van je onderneming moet de perfecte vertaling zijn van wie jij bent. Of je nu al jaren ondernemer bent of nog in de startblokken staat. Het is je visitekaartje naar je doelgroep, de eerste indruk die je achterlaat (en we weten allemaal het belang van first impressions), het fundament voor je werkzaamheden.

 Dus, wanneer is het beste moment om je huisstijl eens even flink onderhanden te nemen? Gisteren al. Maar no worries, als je kiest voor Reus Ontwerp zorgen we er samen voor dat er in de kortste keren een huisstijl staat die vertrouwen, professionaliteit en herkenbaarheid uitstraalt. Wees gewaarschuwd: je klanten zullen in grote getalen volgen. Ben je er klaar voor?

Plan van aanpak! 

Zo ziet onze samenwerking eruit.

Gratis intakegesprek

First things first: we gaan om tafel! Tijdens het intakegesprek wil ik alles te weten komen over jouw bedrijf. Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Wat wil je uitstralen? Met al deze informatie ga ik kijken welk brandingpakket het beste past bij jou. Zijn we het met elkaar eens? Dan is dat het startsignaal voor onze samenwerking. Klaar om reusachtig mooie dingen te maken! 

Love at first sight. Of niet? 

Hier wordt het écht leuk. Na akkoord op de offerte ga ik fanatiek aan de bak voor jouw ontwerp. Eerst maak ik een moodboard op. Hiermee krijg jij een indruk van de kleuren en stijlen die ik van plan ben te gebruiken. Dit is het moment waarop je feedback kan geven zodat we uiteindelijk tot het beste resultaat komen. Nu kan je achterover leunen en wachten tot ik met de eerste ontwerpen kom. Spannend!

Feedback, feedback en nog meer feedback

Ik benoemde het al: we komen alleen samen tot het beste resultaat. Daarom plan ik direct na de moodboard presentatie een derde afspraak in. Tijdens deze afspraak toon ik de eerste ontwerpen en neem ik je mee in de gemaakte keuzes. Ook nu kan je het werk voorzien van feedback. Graag zelfs! Dat mag direct maar nog beter neem je er even de tijd voor. Welk gevoel krijg je erbij? Ademt dit jouw onderneming? Word je er blij van? Of mis je nog iets? Slaap er een nachtje (of twee) over! Dan neem ik dit mee voor de volgende ronde.

De ontknoping 

De spanning is om te snijden: na onze samenwerkingsperiode is het dan nu tijd voor het eindresultaat. Ik verwacht dat we na de feedbackrondes beiden ontzettend blij met de ontwerpen zijn. Yes! Tijd voor bubbels. Je ontvangt tot slot alle bestanden in het juiste formaat. Omdat ik snap dat je jouw nieuwe look perfect wil overbrengen naar je doelgroep, ontvang je er als kers op de taart een huisstijlhandboek bij. Hierin vertel ik je precies hoe je je logo en huisstijl optimaal gebruikt. Happy branding! 

Pakketten

welke past bij jou?

Ik ben klaar voor de start

€325.-

• Persoonlijk (gratis) intake gesprek – 30 tot 60 min
• Moodboard
• 2 concept logo-ontwerpen
• Huisstijlhandboek (logo+kleuren)
• 2 correctierondes

*Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw

Ik ga er helemaal voor

€699.-

• Persoonlijk (gratis) intake gesprek – 30 tot 60 min
• Moodboard
• 3 concept logo-ontwerpen
• 3 Socialmedia-templates feed (1080×1080)
• 3 Socialmedia-story -templates (1920×1080)
• Huisstijlhandboek (logo+kleuren+typografie)
• 3 correctierondes

*Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw

Correctierondes

Behoefte aan nog een extra correctieronde? Geen probleem! Voeg een extra ronde toe aan je pakket.

+ €45,-

Losse elementen

Als je nog iets anders nodig hebt (zoals een flyer, poster of advertentie), laat het me weten! Dan maak ik ‘t in orde en voeg het netjes toe aan de offerte.

+ €55,- p.u.

Reusachtig (of klein) idee

Je bruist van de ideeën. Leuk! Ik ook. Maar misschien ben je het nog niet tegengekomen op mijn website. Laten we samen jouw grote ideeën tot leven brengen. Helemaal in jouw huisstijl, en met reusachtig resultaat.

 165 centimeter hoog

‘’Zeg tas, waar ga je met dat meisje heen?’’. Een opmerking die regelmatig op mijn pad kwam gedurende de middelbare school. Dit deerde mij nooit; ik hield mijn hoofd hoog! Want klein is (meer dan) fijn.

 

Precies dat zie je terug in mijn ontwerpen. Fijntjes doordacht, met finesse ontwikkeld, en met groot resultaat. In de lengte ben ik klein maar in ontwerpen een reus! Reus Ontwerp.

Meer weten?

Ik ben erover uit:

Ik ga voor Reus Ontwerp.