Hi!

Allereerst: leuk om je te ontmoeten. Bij mij ben je op de juiste plek voor al je ontwerpwensen. Van klein drukwerk tot grote huisstijlontwikkelingen. Ik ben jouw nieuwe persoonlijke vormgever. Wie ik ben? Marijn Strijker, eigenaresse van Reus Ontwerp.

 

Als afgestudeerd grafisch vormgever ben ik ijverig aan het werk gegaan als junior vormgever bij Chris Russel in Groningen. Het was mijn plan om na een half jaar een HBO-opleiding te volgen.

WhatsApp Image 2021-03-22 at 21.58.19 (1)

Maar - zoals elk vooruit bedacht plan - liep dat nét even anders.

De wondere wereld van grafische vormgeving had me helemaal in de ban. Twee ervaren leermeesters hebben me alle kneepjes van het vak geleerd en voor ik het doorhad waren er twee jaren vol professionele groei voorbij gevlogen. De volgende bestemming? Scapino. Op het hoofdkantoor in Assen werkte ik aan de twee-wekelijkse flyer, POS-materiaal en online-uitingen. Een knagend gevoel bleef en de ondernemersdrang werd sterker. In juli 2020 zette ik de stap, klaar om als zelfstandige mijn carrièrepad te vervolgen!

JIPPEY_Brandshoot_Marijn61_Verkleint
Dat brengt ons in Havelte. Naast het werken aan mijn eigen bedrijf was ik hier te vinden in de boekhandel van mijn ouders. Ik kreeg terug wat ik al jaren miste: klantcontact. Van een praatje tot advies, ik stond weer in contact met mensen en zag direct de impact van een klein beetje aandacht. Dit was precies het contact dat ik hiervoor zo hard heb gemist.

Want ik geloof in persoonlijk contact om te achterhalen wat écht bij een klant past. De kleuren, het gevoel, de emotie: dat haal je niet uit een briefingsdocument. Dat ontdek je tijdens een goed gesprek. Bij Reus Ontwerp zet ik deze input en energie om in enthousiasme, en dat zie je terug.