Logo? Check. Huisstijl? Check.
What’s next?

Het is een must voor elk bedrijf: een logo en stijl dat staat als een huis. Heb je deze al in de pocket? Dan is het belangrijk om ‘m te hanteren in al je uitingen. Zo bouw je niet alleen aan je merk, maar ook aan je herkenbaarheid, vertrouwen en professionaliteit! Easier said than done, denk je nu. En dat is waar ik kom kijken.

 

Want bij Reus Ontwerp ben je altijd aan het juiste adres. Ook om met jouw bestaande huisstijl visitekaartjes, flyers, posters of andere uitingen te ontwikkelen. Zo sta je binnen no-time klaar om als één merk naar buiten te treden! Check hieronder de tarieven voor verschillende middelen: 

Drukwerk

Flyer – €175

A5 | Dubbelzijdig


Folder – €55

per pagina


Visitekaartje – €65


Poster – €150

*Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw

Online

Social media template – €45

3 st.

 

E-book – €25

per pagina

 

Set gifjes – €50

Instagram | per 5 st.

*Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw

En da’s nog lang niet alles! Bij Reus Ontwerp is alles mogelijk. Stuur mij een berichtje met jouw wens en ik stuur je zo snel mogelijk een offerte op maat! 

Yes, ik ben er over uit!

Wil je drukwerk of een online ontwerp?
Vul dan dit formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Deze mensen ging je voor

WhatsApp Image 2021-03-22 at 21.58.19

Van Havelte tot Malta. 

Bruisend Havelte. Ben je er ooit geweest? Ik wel: het is de plek waar ik 26 jaar geleden mijn eerste stapjes zette om vervolgens uit te vliegen. Tijdens mijn opleiding grafisch vormgeving heb ik dat erg letterlijk genomen. Daar ging ik – met die grote tas – op naar tropisch Malta. Een periode vol ervaringen, ontmoetingen, ontdekkingen, inspiratie én zonnebrand volgde.